Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.

Tuoteopas

TÄRKEÄÄ! Lue alla olevat ohjeet ja tuotteen paketissa, tai mukana tulleet ohjeet ja varoitukset ennen käyttöä!


Voimakas magneettisuus

Jotkin seksilelut ja välineet ovat niin magneettisia, että emme suosittele niiden käyttöä, mikälä sinulla on sydämmentahdistin. Mainitsemme tästä erikseen tuotetekstissä.


Sairaus

Jos seksilelujen ja välineiden käyttö jonkin sairauden takia mietityttää suosittelemme kysymään mielipidettä lääkäriltä, joka tietää henkilökohtaisen tilanteesi parhaiten. 


Käyttö

Älä käytä tuotetta, jos se on rikki, tai käytön aikana, tai sen jälkeen ilmenee iho ärsytystä, kipua, punoitusta. Seksilelujen ja välineiden puhdistu, hoito ja säilytys


HUOM! Noudata ensisijaisesti mahdollisesti tuotteen paketisa, tai mukana tulleita ohjeita.


Yleisohje

Puhdista tuote huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa ja jokaisen käyttökerran jälkeen. Suosittelemme käyttämään puhdistukseen lämmintä juoksevaa vettä ja seksivälineiden puhdistukseen tarkoitettua ainetta. Jos emme ole tuoteteksteissä erikseen korostaneet tuotteen vesitiiviyttä, tuote on usein vain roiskevesitiivis vaikka tuotteen paketti antaisi muuta ymmärtää. Tuotepaketin waterproof (vedenkestävä) tekstillä viitataan roiskevesitiiveyteen. Huomioi tämä tuotetta puhdistaessa ja käyttäessä. Kuivaa hellästi ja huolehdi, että tuote on täysin kuiva ennen varastointia. Säilytä tuote kuivassa, puhtaassa paikassa suojassa auringolta. Eri materiaaleista valmistetut seksivälineet voivat reagoida keskenään pilaten tuotteen pinnan, joten säilytä ne erillään toisistaan. Jos tuotteessa on patterit, poista ne pidemmän säilytyksen ajaksi.


Fleshlight

PuhdistaFleshlight huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa ja jokaisen käyttökerran jälkeen. Irrota sisus kotelosta. Käytä tavalliseen puhdistukseen pelkästään lämmintä juoksevaa vettä. Juoksuta vettä runsaasti sisuksen läpi. Suosittelemme tekemään myös tehopuhdistuksen aina välillä käyttämällä lisänä seksivälineiden puhdistukseen tarkoitettu ainetta. Älä käytä saippuaa, koska se voi pilata tuotteen materiaalin. Anna sisuksen kuivua ja huolehdi, että sisus on täysin kuiva ennen varastointia. Sisus on parasta säilyttää sen omassa kotelossa, mutta jätä korkit hiukan auki, että ilma vaihtuu.  Jos tuotteessa on patterit, poista ne pidemmän säilytyksen ajaksi.


Liukuvoiteet

Suosittelemme käyttämään liukuvoidetta aina seksilelujen kanssa ja yhdynnän yhteydessä varsinkin silloin, jos yhdyntä sattuu, tai nainen kärsii limakalvojen kuivuudesta. Peppuseksissä liukuvoide on myös ehdoton apu. Liukuvoidetta voi myös käyttää muulloinkin tuomaan uutta liukkautta ja ulottuvuutta sänky puuhiin esimerkiksi käyttämällä sitä eroottisessa hieronnassa. Lue aina pullon kyljessä olevat mahdolliset ohjeet.


Vesipohjaiset liukuvoiteet

Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti vesipohjaisia liukuvoiteita, koska ne on helppo pestä pois käytön jälkeen iholta ja ne sopivat käytettäväksi kaikkien seksilelujen ja kondomien kanssa. Vesipohjaisia liukuvoiteita on monenlaisia, joten jokaiselle varmasti löytyy se mieluisin. Suosittelemme siis kokeilemaan useampaa, jos ensimmäisellä kerralla et ole tyytyväinen.


Silikonipohjaiset liukuvoiteet

Silikonipohjainen liukuvoide soveltuu hyvin iholla tapahtuvaan eroottiseen hierontaa. Silikonipohjainen liukuvoide takaa pidempi kestoisen liu'un, eikä sitä tarvitse olla lisäämässä niin usein.  Silikonipohjaista liukuvoidetta ei tule käyttää silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa, koska se voi pilata tuotteen pinnan. Suosittelemme käyttämään vesipohjaisia liukuvoiteita aina naisen intiimialueella. Silikonipohjainen liukuvoide vaatii saippua pesun käytön jälkeen ja tästä tulee se ongelma, että naisilla intiimialueen pesu saippualla, voi altistaa emättimen tulehduksille.


Makuliukvoiteet

Nimensä mukaisesti makua ja tuoksua antavat liukuvoiteet. Soveltuvat erityisesti suuseksiin, mutta emme kuitenkaan suosittele näiden tuotteiden nielemistä suurina määrinä.


Huom! Jos jokin liukuvoide aiheuttaa sinulle iho ärsytystä, tai allergisen reaktion älä käytä tuotetta. Pyri selvittämään mille aineelle olet allerginen ja vältä tätä ainetta. Kokeile toista tuotetta pienelle ihoalueelle, ennen käyttöön ottoa.