HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella

You2Toys
Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella
Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella

Vibrating Butt Plug - ladattava anustappi kauko-ohjaimella

Tuotetta rajoitettu erä.
36,37 €
48,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4024144607143

Vibrating Butt Plug on ladattava anustappi kauko-ohjaimella. Anustappi on valmistettu silkinsileästä ja pehmeästä polyuretaanipinnoitetusta silikonista. Tämä anustappi sopii sekä miehille, että naisille. Kaarevan muodon ansiosta miehillä anustappi hieroo tehokaasti eturauhasta. Valittavissa on 10 erilaista värinää ja niitä pystyy kätevästi vaihtamaan kauko-ohjaimella, mutta voidaan vaihtaa myös ilman kauko-ohjainta. T-palkki pitää tuotteen hyvin paikallaan, eikä se pääse liian syvälle. Anustappi on USB-ladattava ja kauko-ohjain toimii paristolla. Sekä USB-johto, että paristo sisältyvät pakkaukseen. Työnnä anustappi peppuun. Ota kauko-ohjain käteen ja nauti. ;)Teknisettiedot:

- Materiaali: silikoni polyuretaanipinnoiteella + ABS

- Kauko-ohjain (paristo 1 x CR 2032 sisältyy)

- 10 erilaista voimakasta värinää

- USB-ladattava (kaapeli sisältyy pakkaukseen)

- Mitat: pituus 12 cm ja halkaisia 3,3 cm.

- Helppo puhdistaa

- Väri: sininen

- Yhteensopiva liukuvoide: Käytä vain vesipohjaista liukuvoidetta. 


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa