HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Spider Original Black - tekovagina imukupilla

Spider Original Black -  tekovagina imukupilla
Spider Original Black -  tekovagina imukupilla Spider Original Black -  tekovagina imukupilla Spider Original Black -  tekovagina imukupilla Spider Original Black -  tekovagina imukupilla Spider Original Black -  tekovagina imukupilla Spider Original Black -  tekovagina imukupilla

Spider Original Black - tekovagina imukupilla

Tuotetta rajoitettu erä.
70,78 €
108,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4260342861080

Aivan erinomainen imukupilla varustettu luksus tekovagina Spider Original Black. Yleensä imukupin joutuu ostamaan erikseen, mutta tässä tuotteessa se on mukana. Imukupissa on nivel, jolla voit säätää tuotteen kulmaa juuri itsellesi sopivaksi. Tuotteen ihanan aitoa pimppiä muistuttava sisään menoaukko odottaa taikasauvaasi sisuksiinsa. Tuote on valmistettu erittäin aidon tuntuisesta materiaalista ja sen sisus on nystyröity koko matkalta tajoten ihanan tunteen. Sisus on myös irroitettavissa puhdistusta varten. Etsi tasainen pinta kiinnitä imukuppi ja voit nauttia mahtavista kyydeistä. Sinulla jää kädet vapaaksi vaikka selfien ottoon ilmeestäsi, kun laukeat! ;)


Tuoteinfo:

- Materiaali: TPR/ABS

- Imukuppi säädettävällä varella

- Sisus: nystyröity

- Helppo puhdistaa

- Ulkomitat: pituus n. 28 cm ja halkaisija max n. 8,5 cm

- Väri: iho / kuori musta

- Helppo säilyttää ja tyylikäs

- Yhteensopiva liukuvoide: ensisijaisesti vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa