Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
Silicone Dilator for Him and Her (6 mm)- dilaattori
Silicone Dilator for Him and Her (6 mm)- dilaattori
-60%

Silicone Dilator for Him and Her (6 mm)- dilaattori

60 % alennus
4,00 € 9,99 €
sis. 24 % ALV
Silicone Dilator for Him and Her 6 mm - dilaattori

Dilaattori sopii, sekä naisen, että miehen virtsaputken stimulointiin laajentamalla. Sen avulla voit kokea jotain aivan uutta ja erilaista. Tämä dilaattori on valmistettu joustavasta silikonista ja siinä on pyöreät päät. Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta tuotteen kanssa. Huolehdi erityisesti puhtaudesta sekä dilaattorin, että itsesi osalta. Näin pidät huolen, ettei virtsaputkeen pääse mitään sinne kuulumatonta ja mistä voisi myöhemmin seurata virtsatulehdus. Parhaiten dilaattori toimii miehillä, kun penis on erektiossa. Tuotteen käyttö, voi vaatia harjoittelua ja totuttelemista, joten etene hitaasti ja rauhassa. 


Tuoteinfo:

- Materiaali: silikoni

- Sopii naisille, sekä miehille

- Pituus 16,5 cm ja paksuus 6 mm

- Väri: sininen

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen


Tärkeää!

Puhdista dilaattori huolella ennen ensimäistä käyttökertaa ja jatkossa myös aina ennen käyttöä ja sen jälkeen. Pese käyttämällä mietoa saippuaa, sekä desinfioi tarvittaessa seksilelujen puhdistukseen tarkoitetulla aineella. Säilytä kauivassa puhtaassa paikassa suojassa auringonvalolta ja niin, ettei tuote ole kosketuksissa muiden seksilelujen kanssa. 

Arvosana
Tuotenumero: 4024144524129
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)