HUOMAAMATON TOIMITUS!

Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin

Satisfyer
Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin
Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin

Satisfyer - PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin

32,18 €
49,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4049369015030

SUPERSUOSITTU!

Satisfyer PRO 2 Next Generation klitoriskiihotin. Oletkin jo varmasti kuullut puhuttavan tästä joka naisen unelma klitoriskiihottimesta. Huhut pitävät paikkaansa se juuri niin hyvä, kuin väitetään. Kaunis ulkomuoto ja loistava paineaaltoihin perustuva toimintaperiaate takaavat hellän ja varman nautinnon. Paineaallot saavat aikaan ihanan imevän tunteen, joka herkistää klitoriksen ja edesauttaa orgasmin saantia. Laitteessa on valittavana 11 eri ohjelmaa ja siinä on ladattava akku. Tämä on aivan huippu tuote ja tällainen jokaisen naisen seksileluvalikoimasta tulisi löytyä. Tilaa nyt sinäkin oma Satisfyer PRO 2, niin pääset pian nauttimaan tämän mahtavan vekottimen aikaan saamista mahtavista orgasmeista. Suosittelemme käyttämään liukuvoidetta suuttimen ja ihon välissä maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Tästä ei voi klitoriskiihotin enää parantua!  ;)


Teknisettiedot:

- Materiaali: Silikoni, ABS 

- Vesitiivis

- Helppo puhdistaa

- Ladattava akku (USB)

- 11 eri ohjelmaa

- Väri: kulta

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen

- CE


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa