Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin
Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin
Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin
Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin
Loppunut

Satisfyer PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin

60 % alennus
19,80 € 49,50 €
sis. 24 % ALV
Satisfyer - PRO 2 Next Generation - klitoriskiihotin
Loppunut

SUPERSUOSITTU!

Satisfyer PRO 2 Next Generation klitoriskiihotin. Oletkin jo varmasti kuullut puhuttavan tästä joka naisen unelma klitoriskiihottimesta. Huhut pitävät paikkaansa se juuri niin hyvä, kuin väitetään. Kaunis ulkomuoto ja loistava paineaaltoihin perustuva toimintaperiaate takaavat hellän ja varman nautinnon. Paineaallot saavat aikaan ihanan imevän tunteen, joka herkistää klitoriksen ja edesauttaa orgasmin saantia. Laitteessa on valittavana 11 eri ohjelmaa ja siinä on ladattava akku. Tämä on aivan huippu tuote ja tällainen jokaisen naisen seksileluvalikoimasta tulisi löytyä. Tilaa nyt sinäkin oma Satisfyer PRO 2, niin pääset pian nauttimaan tämän mahtavan vekottimen aikaan saamista mahtavista orgasmeista. Suosittelemme käyttämään liukuvoidetta suuttimen ja ihon välissä maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Tästä ei voi klitoriskiihotin enää parantua!  ;)


Teknisettiedot:

- Materiaali: Silikoni, ABS 

- Vesitiivis

- Helppo puhdistaa

- Ladattava akku (USB)

- 11 eri ohjelmaa

- Väri: kulta

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen

- CE


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvosana
Viivi

Mianeensa veroinen vekotin

Ostin tälläisen, kun on niin kovasti lehdissä ja mediassa hehkutettu. On kyllä juuri niin hyvä, kun lupaavat. Voin kyllä suositella! :D
Tuotenumero: 4049369015030
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)