Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
Satisfyer Dual Pleasure
Satisfyer Dual Pleasure
Satisfyer Dual Pleasure
Satisfyer Dual Pleasure
Satisfyer Dual Pleasure
Satisfyer Dual Pleasure
-40%

Satisfyer Dual Pleasure

40 % alennus
29,70 € 49,50 €
sis. 24 % ALV
Satisfyer Dual Pleasure

Satisfyer Dual Pleasure klitoriskiihotin ja vibraattori samassa eli nimensä mukaisesti tupla nautintoa tiedossa. Tuotteen salaisuus on sen mahtavassa ja erittäin toimivaksi todetussa paineaaltoihin perustuvassa tekniikassa, joka saa aikaa imun tunteen. On kuin joku imisi ihanasti klitoristasi saaden sen verenkierron lisääntymään ja herkkyyden kasvamaan. Lisäksi tuotteen kahva toimii vibraattorina käännä tuote siis toisin päin ja sinulla on vibraattori valmiina toimintaa. Kahva on kaarevaksi muotoiltu, joten se tavoittaa G-pisteesi ja pääset stimuloimaan sitä. Kahvan sisällä on tehokas moottori ja valittavissa 11 erilaista värinää vakiona. Sekä värinöitä, että klitoriskiihotinta voidaan ohjata niin halutessa myös omalla älypuhelimella. Satisfyer connect sovelluksen voi ladata älypuhelimeen App Storesta tai Google play kaupasta ilmaiseksi. Dual Pleasure yhdistetään bluetoothin avulla puhelimeen ja tähän sovellukseen. Sovellus sisältää suuren määrän valmiita värinöitä, mutta voit sen avulla myös itse räätälöidä mieleisesi värinät ja jakaa ne muille käyttäjille maailmalla, jos haluat. Kaiken tämän lisäksi sovellus on Spotify- yhteensopiva ja se muuttaa musiikin värinöiksi, joten voit nauttia siitä oman musiikin tahdissa. Dual Pleasure toimii myös ilman sovellusta sen päällä olevista painikkeista. Tuote on valmistettu laadukkaasta ja hygieenisestä silikonista, jonka pinta on silkinsileä. Suosittelemme laittamaan hiukan vesipohjaista liukuvoidetta klitorikseen ennen käytön aloittamista. Tästä aivan loistava Satisfyer ostoskoriin ja pian tiedossa tuplasti nautintoa! ;)


Teknisettiedot:

- Materiaali: silikooni

- Klitoriskiihotin ja vibraattori samassa

- Kaksi moottoria

- Sovelleus jossa paljon valmiita värinöitä ja jolla voit myös itse räätälöidä sopivat värinät

- Spotify yhteensopiva

- Voidaan käyttää myös ilman sovellusta

- Kaksi moottoria

- Vesitiivis IPX7

- Ladattava  (usb-magneettilatauskaapeli sisältyy)

- Helppo puhdistaa

- Koko pituus 17,5 cm ja paksuus 3 - 4 cm

- Väri: lila

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvosana
Tuotenumero: 4061504003108
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)