Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
Satisfyer Dual Love
Satisfyer Dual Love
Satisfyer Dual Love
Satisfyer Dual Love
Satisfyer Dual Love
Satisfyer Dual Love
-40%

Satisfyer Dual Love

40 % alennus
29,70 € 49,50 €
sis. 24 % ALV
Satisfyer Dual Love

Erittäin tyylikäs kromilla koristeltu Satisfyer Dual Love klitoriskiihotin ja vibraattori. Tuotteen salaisuus on sen mahtavassa ja erittäin toimivaksi todetussa paineaaltoihin perustuvassa tekniikassa, joka saa aikaa imun tunteen. On kuin joku imisi ihanasti klitoristasi saaden sen verenkierron lisääntymään ja herkkyyden kasvamaan. Lisäksi tuotteen kahva toimii vibraattorina käännä tuote siis toisin päin ja sinulla on vibraattori valmiina toimintaa. Kahva osalla voit hieroa ja kiihottaa vaginaa, klitorista ja vaikka nännejä. Kahvan sisällä on tehokas moottori ja valittavissa 11 erilaista värinää vakiona. Sekä värinöitä, että klitoriskiihotinta voidaan ohjata niin halutessa myös omalla älypuhelimella. Satisfyer connect sovelluksen voi ladata älypuhelimeen App Storesta tai Google play kaupasta ilmaiseksi. Dual Love yhdistetään bluethootin avulla puhelimeen ja tähän sovellukseen. Sovellus sisältää suuren määrän valmiita värinöitä, mutta voit sen avulla myös itse räätälöidä mieleisesi värinät ja jakaa ne muille käyttäjille maailmalla, jos haluat. Kaiken tämän lisäksi sovellus on Spotify- yhteensopiva ja se muuttaa musiikin värinöiksi, joten voit nauttia siitä oman musiikin tahdissa. Dual Love toimii myös ilman sovellusta sen päällä olevista painikkeista. Tuote on valmistettu laadukkaasta ja hygieenisestä silikonista, jonka pinta on silkinsileä. Suosittelemme laittamaan hiukan vesipohjaista liukuvoidetta klitorikseen ennen käytön aloittamista. Tuote on vesitiivis (IPX7), joten voit ottaa sen suihkuun, kun haluat nauttia rauhassa. Toivottavasti miehesi ei ihmettele miksi ravaat yhtenään suihkussa! =D


Teknisettiedot:

- Materiaali: silikooni ja ABS

- Klitoriskiihotin ja vibraattori samassa

- Kaksi moottoria, joita voidaan ohjata erikseen

- Sovelleus jossa paljon valmiita värinöitä ja jolla voit myös itse räätälöidä sopivat värinät

- Spotify yhteensopiva

- Voidaan käyttää myös ilman sovellusta

- Vesitiivis IPX7

- Ladattava  (usb-magneettilatauskaapeli sisältyy)

- Helppo puhdistaa

- Koko pituus 15,5 cm ja paksuus 3 - 5 cm

- Väri: viininpunainen / kromi

- Yhteensopiva liukuvoide: vain vesipohjainen


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvosana
Tuotenumero: 4061504003054 
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)