HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin

Satisfyer
Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin
Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin

Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin

37,13 €
49,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4061504001821

Ladattava Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin, jonka salaisuus on sen mahtavassa ja erittäin toimivaksi todetussa paineaaltoihin perustuvassa tekniikassa, joka saa aikaa imun tunteen. On kuin joku imisi ihanasti klitoristasi saaden sen verenkierron lisääntymään ja herkkyyden kasvamaan. Lisäksi Curvy 1+ on varustettu voimakkailla värinöillä, joita voidaan ohjata niin halutessa omalla älypuhelimella. Satisfyer connect sovelluksen voi ladata älypuhelimeen App Storesta tai Google play kaupasta ilmaiseksi. Curvy 1+ yhdistetään bluetoothin avulla puhelimeen ja tähän sovellukseen. Sovellus sisältää suuren määrän valmiita värinöitä, mutta voit sen avulla myös itse räätälöidä mieleisesi värinät ja jakaa ne muille käyttäjille maailmalla, jos haluat. Kaiken tämän lisäsksi sovellus on Spotify- yhteensopiva ja se muuttaa musiikin värinöiksi, joten voit nauttia siitä oman musiikin tahdissa. Curvy+1 toimii myös ilman sovellusta sen päällä olevista painikkeista. Kätevää eikö? Tuote on valmistettu laadukkaasta ja hygieenisestä silikonista, jonka pinta on silkinsileä ja pehmeä. Curvy+1 on kauniisti muotoiltu ja se sopii hyvin käteen. Suosittelemme laittamaan hiukan vesipohjaista liukuvoidetta klitorikseen ennen käytön aloittamista. Aivan supermahtava tuote ja saat sen avulla ihania ja voimakkaita orgasmeja!  =DTeknisettiedot:

- Materiaali: silikooni ja ABS

- Sovelleus jossa paljon valmiita väritöinä ja jolla voit myös itse räätälöidä sopivat värinät

- Spotify yhteensopiva

- Voidaan käyttää myös ilman sovellusta

- Kaksi moottoria

- Kuiskaus moodi

- Käytännöllinen muotoilu

- Vesitiivis ipx7

- Ladattava  (usb-magneettilatauskaapeli sisältyy)

- Helppo puhdistaa

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa