HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Ritual Shushu Cerise - ladattava klitoriskiihotin

Ritual Shushu Cerise - ladattava klitoriskiihotin
Ritual Shushu Cerise - ladattava klitoriskiihotin Ritual Shushu Cerise - ladattava klitoriskiihotin Ritual Shushu Cerise - ladattava klitoriskiihotin Ritual Shushu Cerise - ladattava klitoriskiihotin Ritual Shushu Cerise - ladattava klitoriskiihotin

Ritual Shushu Cerise - ladattava klitoriskiihotin

Tuotetta rajoitettu erä.
49,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8435565909451

Mahtava ja kompaktin kokoinen Ritual Shushu Cerise klitoriskiihotin värinällä. Tuotteen toiminta perustuu pulssimaiseen imuun, joka saa klitoriksen verenkierron vilkastumaan ja tämä saa klitoriksen herkkyyden kasvamaan. Valittavissa on 7 erilaista ihanaa imu vaihtoehtoa, jotka hellivät ja hyväilevät klitoristasi väsymättä. Lisäksi tuote on varustettu voimakkailla värinöillä, joista saat varmaa lisä nautintoa imemisen rinnalle. Värinöitä on valittavissa 7 erilaista. Tämä yhdistelmä imua ja värinää saa aikaan mahtavia orgasmeja, eikä tämä vekotin varmasti jää hyllyyn pölyttymään. Kauniisti muotoiltu ja kompaktin kokoinen seksilelu on helppo säilyttää ja ottaa vaikka matkalle mukaan. Suutin puoli on valmistettu laadukkaasta ja hygieenisestä silikonista ja pääliosa on ABS-muovia. Suosittelemme laittamaan hiukan vesipohjaista liukuvoidetta klitorikseen ennen käytön aloittamista. Nyt rohkeasti tilaamaan ja nauttimaan! =)


Teknisettiedot:

- Materiaali: silikoni,  ABS 

- 7  erilaista ihanaa pulssimaista imu vaihtoehtoa

- 7 erilaista tehokasta värinää

- Kompaktin kokoinen

- USB-ladattava

- Mitat: pituus noin 8 cm

- Väri: liila / kulta

- Yhteensopiva liukuvoide: vain vesipohjainen


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa