HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori

Pillow Talk
Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori
Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori

Pillow Talk Cheeky - ladattava wand vibraattori

40,13 €
53,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 0677613267191

Pillow Talk Cheeky on Swarovski kristalilla koristeltu laadukas ja kompaktin kokoinen ladattava wanda vibraattori. Tuotteen hieromapää on valmistettu silkinsileästä silikonista taaten varman nautinnon. Se soveltuu erinomaisesti intiimialueen, nännien, tai oikeastaan minkä tahansa alueen hierontaa. Kokonsa ja matkalukon ansiosta se on helppo säilyttää ja ottaa vaikka matkalle mukaan. Tuotteessa on portaaton nopeudensäätö, joka toimii yhtä nappia painamalla. Kolme painallusta kytkee matkalukon. Painamalla nappia pohjassa lisäät voimakkuutta. Nopea painallus sammuttaa laitteen. Tästä tyylikästä ja laadukasta piristystä päivään! =) 


TUOTEINFO

- Materiaali: Silikoni/ABS

- Mitat: Pituus noin 20,5 cm, Leveys noin 3,5cm

- Tehokas moottori

- Helppo puhdistaa

- Ladattava USB (kaapeli sisältyy pakkaukseen)

- Portaaton värinänsäätö

- Väri: turkoosi

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen

- CE


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa