HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin

Blush
Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin
Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin

Performance Prostimulator VX1 - eturauhaskiihotin

Tuotetta rajoitettu erä.
10,13 €
13,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 735380400958

Performance Prostimulator VX1 eturauhaskiihotin. Tämä mahtava tuote on tarkkaan suunniteltu ja muotoiltu ja se stimuloi samanaikaisesti eturauhasta, sulkialihasta ja välilihaa. Eturauhaskiihottimella voit saada jopa useita mahtavia orgasmeja koskematta penikseen. Työnnä eturauhaskiiton niin sisään, että ylöspäin osoittava uloke tulee välilihan kohdalle ja rullalla oleva uloke jää osoittamaan alas päin. Tuotetta voi käyttää ilman käsiä jännittämällä ja rentouttamalla sulkialihasta, jolloin tuote liikkuu itsestään. Tuote on helppo käyttää, mutta harjoitus tekee mestarin, niin se on tässäkin.  Nyt kokeilemaan jotain aivan uutta ja erilaista. ;)Teknisettiedot:

- Materiaali: ABS

- Vedenkestävyys: tuote kestää kylvyssä käynnin

- Mitat: pituus noin 12,5 cm ja halkaisia n. 2 cm.

- Helppo puhdistaa

- Väri: musta

- Yhteensopiva liukuvoide: vesi tai silikonipohjainen


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa