HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina

Pipedream
PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina
PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina

PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina

Tuotetta rajoitettu erä.
97,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 603912751475

Aivan mahtava ja USB-ladattava PDX Elite Vibrating Mega Milker. Tämän tuotteen salaisuus on sen lypsävässä tekniikassa. Tekovaginan sisään syntyy puristus, joka saa aikaan lypsävän tunteen. Valittavissa tälle ominaisuudelle on 6 erilaista lypsynopeutta. Lisäksi tuote on varustettu tehokkaalla värinä moottorilla ja värinöitä on valittavissa 7 erilaista. Nämä yhdessä saavat aikaan mahtavan tunteen ja Orgasmin isolla O:lla. Sisus on tehty erittäin aidon tuntuisesta ja pehmeästä Fanta Flesh materiaalista ja se on sisältä juomutettu ja nystyröity tarjoten varmaa nautintoa. Sisus on irrotettavissa käytönjälkeen, joten se on helppo puhdistaa. Lisäksi tuotteessa on ikkuna, josta voit seurata mitä tapahtuu. Tuotteessa on irrotettava jalusta imukupilla, jonka voit kiinnittää tukevasti tasaiselle pinnalle ja kädet jäävät vapaaksi. Eikä tässä vielä kaikki. Mukana pakkauksessa tulee 3 eri kokoista silikonista valmistettua penisrengasta. Kyllä nyt on sellainen tekovagina kyseessä, että voiko mies enää enempää toivoa? ;)


Tuoteinfo

- Materiaali: TPE / ABS

- Erittäin aidon tuntuinen Fanta Flesh 

- 6 puristavaa lypsy nopeutta

- 7 erilaista värinää

- Tunneli on juomutettu ja nystyröity

- Sisus irroitettavissa puhdistusta varten

- Irroitettava telinie imukupilla

- USB-ladattava

- Mukana 3 silikonista penisrangasta

- Mitat: koko pituus 23,9 cm ja leveys 8,4 cm

- Väri: vaalea iho / musta

- Yhteensopiva liukuvoide: ensisijaisesti vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa