HUOMAAMATON TOIMITUS!

Naghi No.43 - ladattava vibraattori

Naghi
Naghi No.43 - ladattava vibraattori
Naghi No.43 - ladattava vibraattori Naghi No.43 - ladattava vibraattori Naghi No.43 - ladattava vibraattori Naghi No.43 - ladattava vibraattori Naghi No.43 - ladattava vibraattori Naghi No.43 - ladattava vibraattori Naghi No.43 - ladattava vibraattori Naghi No.43 - ladattava vibraattori Naghi No.43 - ladattava vibraattori

Naghi No.43 - ladattava vibraattori

29,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719632679257

Naghi No.43 on ladattava vibraattori klitoriskiihottimella. Tuotteessa on kaksi voimakasta moottoria, joita pystyy säätämään erikseen. Valittavissa on 3 erilaista värinää varessa olevalle moottorille ja 10 eri nopeutta klitoriskiihottimelle. Tuotteen varsi on muotoiltu kaarevasti, joten se hieroo tehokkaasti myös g-pistettäsi. Naghi No.43 on valmistettu turvallisesta, laadukkaasta ja silkinsileästä silikonista. Tyylikäs ladattattava ja silikonsta valmistettu vibraattori, jonka hinta ei todellakaan päätä huimaa!


Tuoteinfo:

- Materiaali: silikoni ja ABS

- Ei sisällä ftalaatteja

- Koko pituus: n. 21 cm

- Paksuus: max noin. 3 cm 

- 3 eri värinää varelle ja 10 nopeutta klitoriskiihottimelle

- Väri: pinkki

- Vedenkestävyys IPX7

- Ladattava USB

- Yhteensopiva liukuvoide: ensisijaisesti vesipohjainen

- CETärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa