HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Main Squeeze Lela Star - tekovagina

Doc Johnson
Main Squeeze Lela Star - tekovagina
Main Squeeze Lela Star - tekovagina Main Squeeze Lela Star - tekovagina Main Squeeze Lela Star - tekovagina Main Squeeze Lela Star - tekovagina Main Squeeze Lela Star - tekovagina

Main Squeeze Lela Star - tekovagina

52,42 €
69,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 782421072926 

Tämä Main Squeeze on kopio pornotähti Lela Starin ihanasta hävystä. Tuotteen salaisuus piilee sen UltraSkyn materiaalissa, joka muistuttaa todella paljon aitoa ja tuntuu myös siltä. Tämä tekovagina on kätevässä ja huomiota herättämättömässä mustassa kotelossa, jossa kierrät korkin auki, laitat liukkaria pimppihuulille ja olet valmis antamaan kyytiä. Puristamalla säädät tiukkuutta juuri sinulle sopivaksi. Tuotteen sisälle syntyy imu käytettäessä, jota voit säätää pohjassa olevalla korkilla. Voit myös lämittää sisuksen lämpimällä vedellä ennen käyttöä vielä aidomman tunteen saavuttamiseksi. Sisus on irroitettavissa puhdistusta varten. Main Squeeze tekovaginoiden sisukset eroavat toisistaan. Katso kuva niin näet millainen sisus tässä tuotteessa on. 

Tumma ja tulinen Lela uuuhhhhhh! Kukapa ei haluisi tietää, minkälainen pimppi Lelalla on ja minkälaiset kyydit se antaa? ;)


Tuoteinfo:

- Materiaali: TPE (UltraSkyn) , ABS kotelo

- Ei sisällä ftalaatteja

- Vedenkestävä

- Ulkomitat: pituus 23 cm / leveys max  8,3 cm

-Tunnelin pituus 19cm

- Kuoren väri: musta

- Sisuksen väri:  iho

- Yhteensopiva liukuvoide: ensisijaisesti vesipohjainen


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa