HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Main Squeeze Faye Reagan - tekovagina

Doc Johnson
Main Squeeze Faye Reagan - tekovagina
Main Squeeze Faye Reagan - tekovagina Main Squeeze Faye Reagan - tekovagina Main Squeeze Faye Reagan - tekovagina Main Squeeze Faye Reagan - tekovagina

Main Squeeze Faye Reagan - tekovagina

52,42 €
69,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 782421061876 

Tämä Main Squeeze on kopio pornotähti Faye Reaganin ihanasta hävystä. Tuotteen salaisuus piilee sen UltraSkyn materiaalissa, joka muistuttaa todella paljon aitoa ja tuntuu myös siltä. Tämä tekovagina on kätevässä ja huomiota herättämättömässä mustassa kotelossa, jossa kierrät korkin auki, laitat liukkaria pimppihuulille ja olet valmis antamaan kyytiä. Puristamalla säädät tiukkuutta juuri sinulle sopivaksi. Tuotteen sisälle syntyy imu käytettäessä, jota voit säätää pohjassa olevalla korkilla. Voit myös lämittää sisuksen lämpimällä vedellä ennen käyttöä vielä aidomman tunteen saavuttamiseksi. Sisus on irroitettavissa puhdistusta varten. Main Squeeze tekovaginoiden sisukset eroavat toisistaan. Katso kuva niin näet millainen sisus Faye Reaganissa on. 

Tilaa jo!!!! Faye Reagan ei kestä enää odottaa saadakseen kullia sisäänsä. ;)


Tuoteinfo:

- Materiaali: TPE (UltraSkyn) , ABS kotelo

- Ei sisällä ftalaatteja

- Vedenkestävä

- Ulkomitat: pituus 23 cm / leveys max  8,3 cm

-Tunnelin pituus 19cm

- Kuoren väri: musta

- Sisuksen väri:  vaalea iho

- Yhteensopiva liukuvoide: ensisijaisesti vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa