Aina huomaamaton paketti. Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.
Kiihotusöljy Naisille Zestra

Kiihotusöljy Naisille Zestra

18,20 €
sis. 24 % ALV
Kiihotusöljy Naisille Zestra

Patentoitu naisille tarkoitettu kiihotusöljy Zestra. Kliinisissä testeissä todistettu lisäävän klitoriksen ja vaginan tuntoherkkyyttä. Testihenkilöistä jopa 70% kertoi seksuaalisen nautintonsa lisääntyneen ja orgamin saannin helpottuneen.


Tuotetiedot

-3 kpl 0,8 ml kerta-annosta

-Vaikutus alkaa 3-5min sisällä, kestäen n.45min.

-Zestra on turvallinen ja se on Yhdysvaltain lääkeviraston FDA:n  hyväksymä. Zestra ei sisällä  lääkkeitä, kemikaaleja, hormooneja tai parabeniä.

- Vaikuttavia ainesosia ovat muun muassa: Purasruohon siemenöljy, Helokkiöljy, Väinönputkiuute, Coleus Forskohlii, Teobromiini, Anti-oksidantit, {Askorbiinihappo (C-vitamiini), Tokoferoli (E-vitamiini)}; ja maku


Huom! Älä käytä lateksi kondomeita vaan polyuretaanista valmistettuja kondomeja tuotteen kanssa. Älä käytä tuotetta jos sinulla on tulehdus intiimi alueella, tai olet allerginen jollekkin tuotteen sisältämälle aineelle.Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 893353000151
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)