Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
FRENZY 10 FUNCTION SILICONE VIBE ORANGE -vibraattori
FRENZY 10 FUNCTION SILICONE VIBE ORANGE -vibraattori
-30%

FRENZY 10 FUNCTION SILICONE VIBE ORANGE -vibraattori

30 % alennus
24,49 € 34,99 €
sis. 24 % ALV
Dream Toys, FRENZY 10 FUNCTION SILICONE VIBE ORANGE -vibraattori -oranssi

Dream Toys, FRENZY 10 FUNCTION SILICONE VIBE ORANGE -vibraattori. Tämä tuote ei pelkästää ole hauskan ja pirteän näköinen, vaan se tuntuu myös erittäin hyvältä sisälläsi. Sen varsi on on muotoiltu sinun nautintosi silmällä pitäen. Tuote on valmistettu laadukkaasta, taipuisasta ja hygieenisestä 100% silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja sen pinta on silkinsileä. Valittavissa on 10 eri värinärytmiä, joita ohjataan pohjassa olevasta yhdestä painikkeesta. Aivan loistava petikaveri ja sopii hyvin vaikka ensimmäiseksi seksileluksi. Mikä on oranssi ja tuntuu kivalle? Appelsiini. Eiku siis maistuu hyvälle... Kumminkin varo laittamasta tätä keittiön hedelmäkoriin, paitsi jos et halua sanoa vihjailuna: apua, apua banaani on muuttunut oranssiksi. Tule katsomaan. Oli muuten huono juttu, mutta tuote on hyvä. =D


TUOTEINFO

- Materiaali: Silikooni/ABS

-Vibraattorissa 10 eri rytmiä.

- Vedenkestävyys: Roiskeveden kestävä.

- Mitat: Pituus 13,5cm, leveys 3,5cm

- Patteri: 2xAAA ei sisälly pakettiin

- Väri: Oranssi

- Yhteensopiva liukuvoide:Vain vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvosana
Tuotenumero: 4892503604641
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)