HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

FPPR. Masturbator Anus

FPPR. Masturbator Anus
FPPR. Masturbator Anus FPPR. Masturbator Anus FPPR. Masturbator Anus FPPR. Masturbator Anus FPPR. Masturbator Anus FPPR. Masturbator Anus FPPR. Masturbator Anus FPPR. Masturbator Anus

FPPR. Masturbator Anus

13,95 €
18,60 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719497665792

Nyt tarjolla aivan loistavan ja ihanan aidon tuntuinen, sekä kompaktin kokoinen FPPR. Masturbaattori. Tuote on valmistettu aidon tuntuisesta TPE pohjaisesta materiaalista ja sen tunneli on sisältä juomutettu. Masturbaattorin pohjassa on reikä, jonka päällä on liimalappu. Poista lappu ja pääset säätämään sormella imun voikakkuutta. Ihanan tiukka peppureikä odottaa kovaa kulliasi. Käytön jälkeen tuote on helppo puhdistaa iroittamalla sisus kotelosta. Masturbaattori on kätevässä kotelossa, joten se on helppo säilyttää. Jos olet aina haaveillut anaalista, mutta et sitä vielä ole onnistunut saamaan. Tästä siihen oiva ratkaisu, sitä aitoa odotellessa! ;)Tekniset tiedot:

- Materiaali: TPE

- Tunelli juomutettu

- Helppo puhdistaa

- Imun voimakkuutta, voi säätää sormella

- Mitat: pituus noin 18 cm ja halkaisija  7 cm

- Väri: vaalea iho

- Yhteensopiva liukuvoide: ensisijaisesti vesipohjainen


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa