Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
Fleshlight Vibro Pink Lady tekovagina - Touch sisuksella
Fleshlight Vibro Pink Lady tekovagina - Touch sisuksella
-25%

Fleshlight Vibro Pink Lady tekovagina - Touch sisuksella

25 % alennus
59,24 € 78,99 €
sis. 24 % ALV
Fleshlight Vibro Pink Lady tekovagina - Touch sisuksella

Fleshlight on erittäin suosittu miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty pehmeästä aidon tuntuisesta ja patentoidusta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Fleshlightissa on suljettava kansi ja ulkoapäin se muistuttaakin taskulamppua, joten se on  huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää. Fleshlight Vibro Pink Lady tekovaginassa on Touch sisus, jonka tunneli on koko matkalta voimakkaasti nystyröity. Värisevän lisänautinnon antaa tämän Fleshlightin mukana toimitettavat kolme värinämoottoria. Sisuksessa on moottoreita varten tehdyt omat taskut. Fleshlightin sisään syntyy pieni alipaine käytettäessä ja tämä lisää entisestään mahtavaa nautintoa. Sisus on helppo irottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. 


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: Touch 

- Bullet värinämoottori 3 kpl

- Sisuksen väri: pinkki

- Kuoren väri: musta  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max 10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvosana
Tuotenumero: 810476017347
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)