Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
Fleshlight Stamina Training Unit tekovagina - STU sisuksella
Fleshlight Stamina Training Unit tekovagina - STU sisuksella
Loppunut

Fleshlight Stamina Training Unit tekovagina - STU sisuksella

60 % alennus
27,96 € 69,90 €
sis. 24 % ALV
Fleshlight Stamina Training Unit tekovagina - STU sisuksella
Loppunut

Fleslight on todella suosittu ja laadukas miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty patentoidusta aidon ihon tuntuisesta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Niin kuin sanonta kuuluu harjoitus tekee mestarin, pitää se seksinkin kohdalla paikkaansa. Tämä Fleshlight tekovagina on suunniteltu yhdynnän harjoittelemiseen ja se on varustettu nystyröidyllä erittäin hyvän tuntuisella STU-sisuksella. Harjoitellemalla saat lisää kestävyyttä ja voit näin ylättää parisi positiivisesti. Fleshlightin sisään syntyy pieni alipaine käytettäessä ja tämä lisää entisestään harjoittelu nautintoa. Sisus on helppo irrottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. Tuotteessa on kansi, jonka sulkemisen jälkeen se on ulkoapäin huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää.


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: STU

- Sisuksen väri: iho

- Kuoren väri: kulta  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max  10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvosana
Lihalamppu

Paras seksilelu miehelle

Tilasin Fleshlight STU tekopimpsan ja olen sitä nyt käyttä useaan otteeseen ja voi pojat. Ei kyllä voi kun suositella! Tuntuu ihan mahtavalta ja varmasti paras aidon korvike mitä voi olla.
Tuotenumero: 810476017729
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)