HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fleshlight Kimmy Granger - Rebel sisuksella

Fleshlight
Fleshlight Kimmy Granger - Rebel sisuksella
Fleshlight Kimmy Granger - Rebel sisuksella Fleshlight Kimmy Granger - Rebel sisuksella Fleshlight Kimmy Granger - Rebel sisuksella Fleshlight Kimmy Granger - Rebel sisuksella Fleshlight Kimmy Granger - Rebel sisuksella

Fleshlight Kimmy Granger - Rebel sisuksella

79,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 810476011529

Fleslight on todella suosittu ja laadukas miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty patentoidusta aidon ihon tuntuisesta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Tämä Fleshlight tekovagina on aikuisviihdetähti Kimmy Grangerin hapyä jäjittelevä ja hänen mukaansa nimetty Fleshlight Girls-sarjan tuote. Rebel sisuksen muotoilun sekä SuperSkin™ materiaalin ansiosta  tämä tuote tarjoaa mitä uskomattomimmat kyydit. Sisus on helppo irrottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. Tuotteessa on kansi, jonka sulkemisen jälkeen se on ulkoapäin huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää.


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: Rebel

- Sisuksen väri: iho

- Kuoren väri: vaalea  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max  10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa