Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
Fleshlight GO Compo - Torque sisuksella
Fleshlight GO Compo - Torque sisuksella
-30%

Fleshlight GO Compo - Torque sisuksella

30 % alennus
47,95 € 68,50 €
sis. 24 % ALV
Fleshlight GO Compo - Torque sisuksella

Fleslight on todella suosittu ja laadukas miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty patentoidusta aidon ihon tuntuisesta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Tämä Fleshlight on varustettu Torque sisuksella ja paketin mukana tulee vesipohjainen liukuvoide sekä puhdistusaine. Fleshlightin sisään syntyy pieni alipaine käytettäessä ja tämä lisää entisestään mahtavaa nautintoa. Sisus on helppo irrottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. Tuotte on huomaamattoman näköinen ja siinä on kansi, jonka sulkemisen jälkeen se on helppo säilyttää. Fleshlight GO on hiukan normaalia Flehslightia pienempi.


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: Torque

- Sisuksen väri: läpinäkyvä

- Kuoren väri: läpinäkyvä  

- Ulkomitat: pituus 21,6 cm / leveys max  7,6 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen 

Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvosana
Tuotenumero: 810476019822
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)