HUOMAAMATON TOIMITUS!

Fleshlight Girls Kissa Sins - Insatiable sisuksella

Fleshlight
Fleshlight Girls Kissa Sins - Insatiable sisuksella
Fleshlight Girls Kissa Sins - Insatiable sisuksella Fleshlight Girls Kissa Sins - Insatiable sisuksella Fleshlight Girls Kissa Sins - Insatiable sisuksella Fleshlight Girls Kissa Sins - Insatiable sisuksella Fleshlight Girls Kissa Sins - Insatiable sisuksella

Fleshlight Girls Kissa Sins - Insatiable sisuksella

79,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Tuotenumero 810476011574

Fleslight on todella suosittu ja laadukas miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty patentoidusta aidon ihon tuntuisesta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Tämä Fleshlight tekovagina on aikuisviihdetähti Kissa Sinsin hapyä jäjittelevä ja hänen mukaansa nimetty Fleshlight Girls-sarjan tuote. Insatiable sisuksen muotoilun sekä SuperSkin™ materiaalin ansiosta  tämä tuote tarjoaa mitä uskomattomimmat kyydit. Sisus on helppo irrottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. Tuotteessa on kansi, jonka sulkemisen jälkeen se on ulkoapäin huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää.


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: Insatiable

- Sisuksen väri: iho

- Kuoren väri: vaalea  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max  10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Suomalainen seksikauppa