Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.
Satisfyer pro 3 Vibration - ladattava klitoriskiihotin
Satisfyer pro 3 Vibration - ladattava klitoriskiihotin
-60%

Satisfyer pro 3 Vibration - ladattava klitoriskiihotin

60 % alennus
23,40 € 58,50 €
sis. 24 % ALV
Satisfyer pro 3 Vibration - ladattava klitoriskiihotin

Aivan mahtava Satisfyer Pro 3 ladattava klitoriskiihotin on tyylikäs valinta mahtaviin orgasmeihin. Se on valmistettu miellyttävän tuntuisesta pehmeästä 100% silikonista ja siinä on kaksi erikseen säädettävää tehokasta moottoria. Tuotteen toiminta perustuu loistavaksi todettuun paineaaltoihin perustuvaan tekniikkaan ja lisäksi kaiken kruunaa voimakkaat värinät. Paineaallot saavat aikaan ihanan imevän tunteen, joka herkistää klitoriksen ja edesauttaa orgasmin saantia ja värinä tuo mukaan oman ihanan lisä mausteensa. Valittavissa on 11 eri paineaaltoihin perustuvaa ohjelmaa ja 10 eri värinäohjelmaa. Tuote on USB-ladattava ja IPX7 vedenkestävä, joten voit ottaa sen suihkuun mukaan. Suosittelemme käyttämään liukuvoidetta suuttimen ja ihon välissä maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Nyt ei muuta kuin pikaisesti ostoskoriin ja kasalle niin pääset sinäkin pian nauttimaan mahtavista orgasmeista! ;)


Tuoteinfo

- Materiaali: silikoni/abs

- Kaksi erikseen ohjattavaa voimakasta moottoria

- 11 eri paineaalto ohjelmaa

- 10 eri värinäohjelmaa

- Vedenkestävyys: IPX7 (kestää suihkussä käynnin)

- USB-ladattava (latausjohto tulee mukana)

- Pituus: 14cm

- Helppo puhdistaa

- Väri: musta / kulta


-Liukuvoide: vesipohjainen


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvosana
Tuotenumero: 4049369016532
HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS
Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille.

Sikasiistit seksilelut arkeen ja juhlaan. Naisten lemppari on Satisfyer ja miesten Fleshlight. Tervetuloa tutustumaan Sikasiisti.fi villiin valikoimaan! ;)