Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.

Toimitusehdot

Sikasiisti.fi verkkokauppa myy tuotteita vain Manner-Suomeen täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille.


Yleistä

Sikasiisti.fi on Ostos Solutions avoimen yhtiön ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Ostos Solutions avoin yhtiö (PL 3, 01261 Vantaa y-tunnus: 2949714-5 info@sikasiisti.fi ). Ostos Solutions avoin yhtiö pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 740100 Jyväskylä www.paytrail.com 


HUOM! Paytrailin kautta suoritetuissa maksuissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona)


PANKKIMAKSUT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


MOBIILIMAKSUTAVAT

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. 


Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Linkki: Pivon käyttöehdot

MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. Linkki: MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: Linkki: OP:n yleiset euromaksuehdot ja Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

 

LASKU- JA OSAMAKSUPALVELUT

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrail Oyj:n kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Walley

”Vahvistan lukeneeni, ymmärtäneeni ja hyväksyneeni Collector Bank AB:n (Walley) Luottosopimuksen yleiset ehdot, jotka ovat saatavissa tällä sivulla olevan linkin takana. Vahvistamalla tämän ostoksen hyväksyn, että oikeus maksun vastaanottoon siirretään myyjältä Collectorille ja kauppahinta on maksettava Collectorin pankkitilille.”

Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf) ja Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf) sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf) Lue lisää: Walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]  Lue lisää: Jousto.com

OP Lasku

OP Laskun kuluttajaehdot [PDF]   Lue lisää: Op.fi


Klarna

Käyttämällä Klarnaa hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu


Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Lue ehdot laskulla maksusta klikkaamalla tästä


 Osamaksu - Klarna tili

Lue ehdot osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä


Lisätieto Klarnan maksutavoista löytyy osoitteesta https://www.klarna.com/fi/smoooth/


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. Pakkaus-ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos tilaussumma on vähintään 49 euroa, emme veloita toimitus- ja postiennakkokuluja Matkahuollosta, Postista, tai SmartPostista noudettavista paketeista. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

 

Kirje:  3,00 €

-Toimitus kotiin jaettavana kirjelähetyksenä. Tarjolla kassalla vain tuotteille, jotka mahtuvat postiluukusta. Huom! Emme vastaa postin kadottamista kirjelähetyksistä. Kalliimmille tuotteille suosittelemmekin tästä johtuen käyttämään toimitustapana Matkahuoltoa, postipakettia, SmartPOSTIA tai Posti kotipakettia.

 

 Postipaketti: 6,90€

-Nouto postin nouto, tai toimipisteestä.

 

SmartPOST pakettiautomaatti: 6,90€

-Nouto valitsemastasi postin pakettiautomaatista.

 

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: 6,90€ 

-Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. 

 

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: 6,90€

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.


Toimitusaika

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan -sivuilla erikseen. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. 

HUOM! Toimitus tapahtuu huomiota herättämättä normaalissa pahvilaatikossa, tai kirjeenä ja lähettäjäksi on merkkitty muu kuin Sikasiisti.fi.


Tilaaminen

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on onnistuneesti vastaanotettu. Jos et löydä viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Jos et ole saanut vahvistusta ota yhteyttä asiakaspalveluun info@sikasiisti.fi


Palautusoikeus

Käyttämättömillä ja avaamattomassa alkuperäisessä ehjässä pakkauksessa olevilla ja myynti kuntoisilla tuotteilla on 14pv palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautus on asiakkaalle maksuton. Tuotteen noutamatta jättäminen ei oikeuta maksuttomaan palautukseen. Tässä tapauksessa veloitamme 10€ käsittely ja postikuluja. Ota aina ennen palautus yhteyttä asiakaspalveluun info@sikasiisti.fi

HUOM! Hygienia syistä, vain avaamattomassa paketissa olevilla tuotteilla on palautusoikeus ja olemme tarkkoja tästä. Jos tuotteen paketti on avattu, tai sinetti rikottu ei palautusoikeutta enää ole. Joidenkin tuotteiden kohdalla pakkaamme tuotteen erikseen varmuudenvuoksi paketteineen kuumasaumattuun läpinäkyvään muovipussiin. Katsomme että tuote on otettu käyttöön, jos kuumasaumattu muovipussi on rikottu ja näin ollen palautusoikeutta ei enää ole. 

Tarkat palautusohjeet: https://www.sikasiisti.fi/palautusohjeet


Tuotevirheen korjaaminen

Jos tuotteen pakkaus on pahoin vioittunut kuljetuksessa, ole välittömästi yhteydessä tavaran toimittaneeseen kuljetusyritykseen. Jos toimitetussa tuotteessa on muu virhe, voit tehdä virhe ilmoituksen osoitteeseen: info@sikasiisti.fi


Takuuehdot

Mikäli emme ole muuta ilmoittaneet tuotteen tuotetekstissä sivuillamme, me myönnämme tuotteille 3 kuukauden takuun ostohetkestä. Paristot eivät kuulu tämän takuun piiriin eikä normaali kuluminen tai tuotteelle itse aiheutetut vahingot johtuen väärästä käytöstä. Takuuvaihto ei pidennä takuuaikaa, vaan takuuaika lasketaan alkuperäisen tuotteen ostohetkestä. Jos meillä ei ole vaihtaa tuotetta uuteen saat rahasi takaisin.

HUOM! Joissakin tuotteissa saattaa olla valmistajan tai valmistajan edustajan myöntämä pitkä takuuaika jopa useampia vuosia. Lue tässä tapauksessa tuotteen paketissa olevat takuuehdot, jotka voivat edellyttää esim. tuotteen rekisteröintiä netissä. Ole yhteydessä suoraan valmistajaan tai paketissa ilmoitettuun valmistajan edustajaan pidennetyn takuuajan puitteissa, jos ongelmia ilmenee meidän myöntämän 3 kuukauden takuu ajan umpeuduttua.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@sikasiisti.fi