Tietosuojaseloste


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Ostos Solutions avoin yhtiö 

PL 3, 01261 Vantaa (y-tunnus: 2949714-5)

info@sikasiisti.fi


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta sekä ostetut tuotteet. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten yhteystiedot, tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Tallennamme myös keskeneräiset ostoskorit. Tiedoissa näkyy ostoskorin sisältö ja asiakkaan itse kassalla antamat tiedot. Tämä helpottaa asiakaspalvelua ongelma tilanteissa. Poistamme keskeneräiset asiakastietoja sisältävät ostoskorit säänöllisin väliajoin.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin
  • Kirjanpitoon

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Verkkokauppa-alustan ylläpitäjänä ja tiedon säilyttäjänä toimii Finqu Oy.


Luovutamme henkilötietoja logistiikka, maksupalvelu ja kirjanpito yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. 

Verkkokaupan tilausten toimitukseen käytämme Pakettikaupan, Postin ja Matkahuollon palveluita, jolloin henkilötietosi toimitusten osalta löytyvät myös näiden toimijoiden rekisteristä. Tämä sisältää mm. nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Huomioithan myös, että jos tilaat lahjaksi tuotteen jollekin toiselle henkilölle, hänen tietonsa siirtyvät myös näihin rekistereihin, riippuen mitä toimituspalvelua olet käyttämässä. Maksutapahtumissa tietosi tilausten yhteydessä siirtyy Checkout Finland Oy:lle ja heidän tarjoamilleen maksutapoja tarjoaville yrityksille, riippuen mitä maksutapaa olet käyttämässä.


KLARNA

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.


Uutiskirje:

Käytämme uutiskirjeiden lähetyksessä MailChimp-sähköpostipalvelua. MailChimpille siirretään käyttäjistä etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite sekä sähköpostin kohdentamiseen tarvittava tieto.

MailChimp ja Google ovat yhdysvaltalaisia yhtiöitä, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan unionin ulkopuolelle. Molemmat yritykset kuuluvat USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle ja ne noudattavat omalta osaltaan EU:n tietosuoja-asetusta.


Evästeet:

Tälläsivustolla hyödynnetään Google Ads, Google Search Console, Google Tag Manager ja Google Analytic verkkoanalyysipalvelua, jotka ovat Google Inc:n (Google) tarjoamia palveluja. Google Analytics käyttää toiminnassaan evästeitä, jotka ovat koneellasi sijaitsevia tekstitiedostoja. Ne auttavat nettisivujen ylläpitoa analysoimaan, miten käyttäjät sivuilla toimivat. Evästeiden luoma tieto nettisivujen käytöstä (sisältäentunnistamattomaksi tehdyn IP-osoitteesi) käsitellään ja varastoidaan Yhdysvalloissa sijaitseville Googlen palvelimille. Google käyttää tätä tietoa kehittääkseen nettisivujen käyttäjäkokemuksia. Google koostaa nettisivujen käyttäjäraportin sivuja ylläpitävälle operaattorille ja tarjoaa muita palveluita, jotka liittyvät nettisivujen käyttämiseen ja käyttöaktiivisuuteen sekä internetin käyttöön. Google voi myös tarjota tätä tietoa kolmansille osapuolille, mikäli laki vaatii tai kolmannet osapuolet työstävät tietoa Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muuhun Googlen ylläpitämään tietoon. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla kiellon selaimesi asetuksista. Muistathan, että kieltämällä evästeet et ehkä voi käyttää kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt Googlen tekemän tiedonkäsittelyn niihintarkoituksiin ja niillä tavoilla kuin edellä esitettynä on kuvattu.

Voit estää Googlea etsimästä jo luotuja evästeitä, jotka on yhdistetty tähän nettisivuun (myös IP-osoitteesi) ja estää Googlea käsittelemästä tätä tietoa lataamalla ja tallentamalla tämän selaimeesi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Tarkempaa tietoa miten Google käyttää käyttää tietojasi yhteistyökumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/


Yhteisöpalvelut:

Sivuilla olevia yhteisöpalveluiden kuvakkeita painamalla lähetät käyttötietoja kyseiselle valitsemallesi yhteisöpalvelulle. Esimerkiksi Facebook-painikkeiden käyttötiedot lähetetään Facebook-palveluun.



Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus    (Voimme poistaa ne tiedot, jotka löytyvät verkkokaupan taustahalinnan rekisteristä.)


MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausuntoomme milloin tahansa ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Pyydämme sivustomme käyttäjiä lukemaan ehdot aika ajoin uudelleen, jotta he ovat tietoisia mahdollisista muutoksista tai päivityksistä.

-25%
Uusi
Latetobed Denzel Easy Quick - minivibraattori
Latetobed Denzel Easy Quick - minivibraattori
5,93 € 7,90 €
-25%
Uusi
Satisfyer Curvy 3+ klitoriskiihotin
Satisfyer Curvy 3+ klitoriskiihotin
37,50 € 49,99 €
-25%
Uusi
Chisa Pure Naturally Pubescent 8,1
Chisa Pure Naturally Pubescent 8,1
29,99 € 39,99 €
-25%
Uusi
PMV20 Vice Double - ladattava vibraattori
PMV20 Vice Double - ladattava vibraattori
48,75 € 65,00 €
-25%
Uusi
PMV20 Copy Dolphin - ladattava vibraattori
PMV20 Copy Dolphin - ladattava vibraattori
48,75 € 65,00 €
-25%
Uusi
Chisa Naked Legend Labour 7,9
Chisa Naked Legend Labour 7,9
-25%
Uusi
Chisa Naked Legend Labour 7,9
Chisa Naked Legend Labour 7,9
-25%
Uusi
Silexd Dildo Dual Density Silicone 7
Silexd Dildo Dual Density Silicone 7
-25%
Uusi
Silexd Dildo Dual Density Silicone 8
Silexd Dildo Dual Density Silicone 8
25,87 € 34,50 €
-25%
Uusi
Fleshlight Shower Mount - teline
Fleshlight Shower Mount - teline
26,24 € 34,99 €
-25%
Uusi
Satisfyer Dual Love
Satisfyer Dual Love
37,13 € 49,50 €
-25%
Uusi
Satisfyer Dual Pleasure
Satisfyer Dual Pleasure
37,13 € 49,50 €
-25%
Uusi
Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm)
Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm)
32,62 € 43,50 €
-25%
Uusi
FPPR. Masturbator Anus
FPPR. Masturbator Anus
13,95 € 18,60 €
-25%
Uusi
FPPR. Masturbator Vagina
FPPR. Masturbator Vagina
13,95 € 18,60 €
-25%
Uusi
PMV20 Tone G-Spot - ladattava vibraattori
PMV20 Tone G-Spot - ladattava vibraattori
48,75 € 65,00 €
-25%
Uusi
PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori
PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori
48,75 € 65,00 €
-25%
Uusi
Liketrue X-Tender Lite Super Realistic - penisjatke
Liketrue X-Tender Lite Super Realistic - penisjatke
10,13 € 13,50 €
-25%
Uusi
Fetish Intoyou Fur Velcro Cuffs - kahleet
Fetish Intoyou Fur Velcro Cuffs - kahleet
7,42 € 9,90 €
-25%
Uusi
Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin
Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin
37,13 € 49,50 €
-25%
Uusi
Satisfyer Curvy 2+ klitoriskiihotin
Satisfyer Curvy 2+ klitoriskiihotin
29,62 € 39,50 €
-25%
Uusi
Latetobed Hopye Rabbit Bullet - kiihotin
Latetobed Hopye Rabbit Bullet - kiihotin
4,88 € 6,50 €
-25%
Uusi
Chisa Gold Digger Vibe - minivibraattori (10 cm)
Chisa Gold Digger Vibe - minivibraattori (10 cm)
7,12 € 9,50 €
-25%
Uusi
Chisa Diamond Hand Job - masturbaattori
Chisa Diamond Hand Job - masturbaattori
11,17 € 14,90 €
-25%
Uusi
Naghi No.43 - ladattava vibraattori
Naghi No.43 - ladattava vibraattori
22,49 € 29,99 €
-25%
Uusi
Naturally Yours Bubble Gummy - vibraattori (16,5 cm)
Naturally Yours Bubble Gummy - vibraattori (16,5 cm)
18,38 € 24,50 €
-25%
Uusi
Wellness Kegel Training Kit - geishakuulasetti
Wellness Kegel Training Kit - geishakuulasetti
29,99 € 39,99 €
-25%
Uusi
Duo Ball Set Love Balls - silikoniset geishakuulat
Duo Ball Set Love Balls - silikoniset geishakuulat
14,18 € 18,90 €
-25%
Uusi
G-Girl Style Sturdy Dong 7
G-Girl Style Sturdy Dong 7
13,49 € 17,99 €
-25%
Uusi
Cally Personalities 8
Cally Personalities 8
14,92 € 19,90 €
-25%
Uusi
Dr. Skin Basic 8,5
Dr. Skin Basic 8,5
14,92 € 19,90 €
-25%
Uusi
Blaze Paddle Luxury Fetish - lätkä (pinkki)
Blaze Paddle Luxury Fetish - lätkä (pinkki)
12,68 € 16,90 €
-25%
Uusi
Gleaming Love Rose Gold - anustapit
Gleaming Love Rose Gold - anustapit
26,25 € 35,00 €
-25%
Uusi
Stretchy Cockring - penisrengas
Stretchy Cockring - penisrengas
3,74 € 4,99 €
-25%
Uusi
Firefly Pleasure Plug Mini - pimeässä hohtava anustappi
Firefly Pleasure Plug Mini - pimeässä hohtava anustappi
-25%
Uusi
Couples Choice Massager - eroottinen hierontalaite
Couples Choice Massager - eroottinen hierontalaite
31,87 € 42,50 €
-25%
Uusi
PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina
PDX Vibrating Mega Milker - ladattava tekovagina
73,13 € 97,50 €