Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille.

Naisten nautinnon ja naisten orgasmin saantien parantaminen

Naisten nautinnon ja naisten orgasmin saantien parantaminen

Naisten nautinnon ja naisten orgasmin saantien parantaminen 

“Västöliiton tutkimusten mukaan suomalaisista miehistä 93 prosenttia ilmoittaa saavansa rakasteltaessa ainakin useimmiten orgasmin. Naisilla vastaava osuus on jäänyt tästä vain puoleen - 46 prosenttiin. Yksi tärkeimmistä vaikuttavista asioista on naisten seksuaalinen itsetunto. Tunne siitä, että on hyvä sängyssä ja taitava, on tutkimusten mukaan vaikuttava tekijä saako nainen orgasmin vai ei. On tutkittu, että myös naiset, jotka pitivät omaa orgasmia yhtä tärkeänä kuin miehen orgasmia saivat orgasmin helpommin yhdynnän aikana. Naiset kertoivat oppineensa kokemaan orgasmeja erityisesti hyväksymällä itsensä ja kehonsa. Seksuaalisen itsetunnon edistäminen esimerkiksi kumppanin hyvän palautteen avulla on siksi erityisen tärkeätä naisten orgasmeja edistettäessä.” -Väestöliitto 2016 

Seksivälineiden ja seksilelujen käyttö voi lisätä itsetuntoa. Kun parisuhteessa otetaan käyttöön seksileluja, se vaatii rohkeutta mieheltä ja naiselta. Oman itsensä ja kehonsa hyväksyminen on avain nautintoon. Aluksi voi kokeilla klitoriskiihotinta ja/tai vibraattoria esim. esileikeissä.  

kiihottimet

vibraattorit

Miehillä ja naisilla itsetyydytys vaikuttaa myös orgasmin saantiin yhdynnän aikana. Yhdynnän aikana orgasmin saanti on ollut vaikeampaa, jos itsetyydytyksessä on ollut voimakkaampi stimulaatio eli rajummat “otteet”. 

“Naisten orgasmeja edistää seksikumppani tarjoamalla suuseksiä tai sormettanut, jopa 2/3 naisista on saanut orgasmin viime kerralla, kun seksikumppani on ollut aktiivinen.” -Väestöliitto 2016. Lelut voi olla apuvälineitä, kuten putkimiehelle jakoavain. Sikasiisti.fi myy myös voiteita erilaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi eroottiseen hierontaan löytyy laadukasta hierontaöljyä sekä miehen liian aikaisin laukeamiseen löytyy voidetta.  

intiimituotteet

hierontaöljy

 

 

“Seksuaalista itsetuntoa sivuaa kyky keskustella avoimesti seksuaaliasioista kumppanin kanssa.  Mitä helpompaa tämä keskustelu on ollut sitä useammin naiset ovat kokeneet yhdynnöissään orgasmeja” -Väestöliitto 2016.  Seksivälineet ja muut alan tuotteet ovatkin yksi iso tekijä, jolla voidaan aloittaa keskustelu seksistä. Vaatii rohkeutta puhua seksiasioista, joten tarvittavaan keskusteluun seksilelut voivat olla avaamassa keskustelua. Parisuhteessa voidaan ostaa yhdessä seksileluja, jutella mitä seksileluja voitaisiin kokeilla ja miltä ne tuntuvat.  

“Iso haaste on nuorten naisten lisääntyneet vaikeudet kokea yhdyntäorgasmeja. Tämän taustalla on muun muassa entistä harvemmin koettuja yhdyntöjä, vähentynyttä seksuaalista halua, väsymystä ja epävarmuutta omasta seksuaalisesta kelpaavuudesta. Naisten nautinnon edistämisessä on seksuaalineuvojilla ja seksuaaliterapeuteilla edessään tulevina vuosina todella iso työmaa”-Väestöliitto 2016   

Parisuhteessa kun hankitaan seksileluja, voi niiden hankita nostaa tunteita pintaan, riittämättömyyden tunne voi tulla, jos kokee että minä en riitä. Aina voi tuoda esille, että väestöliitto on tutkinut että vain 46% naisista saa useimmiten orgasmin. Seksilelujen hankintaan vaikuttaa esim. kokeiluhalu sekä uteliaisuus.  

Nyt vain on muistettava, että seksi ei ole niin vakavaa ja leikki on tutkimuksen korkein muoto, jonka Albert Einstein on sanonut. Vaikka aina ei orgasmia saataisikaan seksissä, on läheisyys ja luottamuksen tunne tärkeää.   

 

Ystävällisin terveisin: Sikasiisti.fi

 

 

 

 

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.